Què és l’AFA?

Benvolgudes famílies, des de la junta de l’AFA us volem agrair la participació a les activitats que organitzem i animar a totes les famílies del centre a col·laborar-hi 🙂

Cada activitat i gestió que realitzem, és pensada per arribar al màxim de famílies possibles. Som moltes les famílies que formem part d’aquesta escola i per tant els gustos i interessos son molt diversos. Us demanem que ens feu arribar els vostres suggeriments, inquietuds i propostes pels canals habituals, i així poder-vos oferir un millor servei.

Durant aquest primer semestre de curs, com a nova junta, hem intentat gestionar tots els temes que ens han anat arribant, intentant buscar sempre les solucions més adients per tota la comunitat educativa. Treballar plegats en tots els àmbits possibles. Tots podem afegir el nostre granet de sorra en aquest projecte, ja sigui formant part de la junta habitualment, o bé col·laborant ocasionalment en aquells projectes que cadascú cregui pot aportar. Tothom hi és benvingut!

Per donar a conèixer quines gestions duem a terme des del AFA, qui en forma part, a què es destinen les quotes i altres informacions genèriques, us adjuntem una sèrie de preguntes i respostes que esperem que siguin el més aclaridores possible.

L’AFA amb aquest escrit pretenem acostar-nos més a les famílies i donar a conèixer la importància i la utilitat de l’associació. Encoratjar a totes les famílies a utilitzar els canals disponibles per contactar amb nosaltres, a compartir experìencies per millorar i així poder ser d’encara més utilitat per a totes les famílies del centre.

Moltes gràcies, AFA.