Fotos de Nadal i Rifa de Nadal

S’acosta el Nadal, així com la tradicional foto i panera de l’AFA. Aquest curs, tots els beneficis s’invertiran en el menjador, sobretot en la insonorització de l’espai i altres millores.

El tema de la foto de Nadal d’enguany és la música. Si la voleu adquirir primer heu de fer el FORMULARI DE RESERVA per poder garantir que hi hagi còpies per tothom; després podreu comprar-la a la parada de l’AFA de Nadal. 

Aquest any a la panera han participat més de 55 establiments i té productes de Nadal i de proximitat d’allò més útils per aquestes festes. Podreu comprar els números a 2€ la tira a la parada de l’AFA. El sorteig es farà el dilluns 18 després de l’escola, l’alumnat de 2n d’ESO tindrà a punt el berenar per qui en vulgui…

La parada de l’AFA estarà a la sortida dels concerts de Nadal, i el divendres 15 i dilluns 18 al pati d’infantil en sortir de l’escola.

En cas de no poder passar per la parada, també podreu comprar la foto i números de la panera a l’espai de l’AFA en l’horari d’atenció a les famílies de 8:45h a 11:45h dimarts i dijous, i els dimarts i divendres de 15h a 17h.

Moltes gràcies per la vostra atenció i bones festes!